Viktor Bijlenga

Vänlighet är viktigt

När jag får en förfrågan via mail om att göra ett designprojekt svarar jag alltid i stil med detta:

Tack för att du är intresserad av att jobba med mig. Det glädjer mig att du uppskattar det jag gör. Jag skulle gärna vilja ha lite mer information om projektet, samt en uppskattning om när det skulle behöva vara klart. Då blir det enklare för mig att ge ett svar på om det är möjligt att genomföra, samt en uppskattning på vad det skulle kosta. Det vore trevligt att prata i telefon eller ses en stund, så att vi lära känna varandra bättre.

Jag är stolt över att få jobba med att göra det jag älskar och jag vill att mina uppdragsgivare ska vara stolta över det jobb vi tillsammans gör.

Under alla lager av företagsamhet, är vi trots allt bara människor. Kom ihåg det nästa gång du svarar på ett mail.