Viktor Bijlenga

Livet som designer 07

Veckans lärdomar om jobbet som designer:

  • Design ska vara kul. Välskrivna texter är viktigt. Öva på att skriva.
  • Min egen webbplats är en lekplats för mig att bli en bättre designer.
  • Typsnitt är otroligt spännande att experimentera med.

Veckans lärdomar om mat:

  • Nybakat bröd är bra mycket godare och billigare än bröd i platspåse köpt på snabbköp.
  • Att de är bättre att släpa hem färskpressad juice, istället för juice gjord på koncentrat.
  • Lattemjölk låter dig äta cornflaskes med lite mer hipsterkänsla. Inget jag rekommenderar.

De senaste 4 månaderna har varit fantastiska. En fjärdedel av 2012 har susat förbi redan. Det jag gör känns roligare för varje dag. Jag lär mig mer, och får möjlighet att jobba med fler fantastiska människor hela tiden. Just nu jobbar jag mycket med ett eget projekt, som ska lanseras under våren/sommaren, vilket känns riktigt roligt. Det är kul att göra saker som jag tror på. Det borde du också, alltså göra saker som du tror på. Då blir allting roligare. Stay creative!