Viktor Bijlenga

Frank Chimero: “Everyone is just making it up as they go along” +

Att lyssna, är bra. Att skriva, är bra. Att läsa något annorlunda, är bra. Allt som leder till att du får perspektiv på saker och ting, leder till att du blir bättre, på alla plan.

Develop a point of view. Think about what experiences you have that many others do not. Then, think of what experiences you have that almost everyone else has. Then, mix those two things and try to make someone cry or laugh or feel understood.

Jag kommer ihåg när jag läste Frank Chimeros råd för första gången. Det var strax efter att jag började jobba heltid med design och kommunikation. Jag kände att det var spännande att få börja lösa problem åt människor och att bestämma över min egen tid. Idag känner jag likadant. Det känns bra.