Viktor Bijlenga

“Dags att skriva mer.”

Mike Monteiro

And I want you to stay afraid. And then I want you to do those things anyway. Because the thing it took me my whole career, and fatherhood, to learn is that you don’t get over the fear. You get over the fear of being afraid.

Några visa ord om att komma över rädslan för att vara rädd över saker som behöver göras. Gör, så ska du se att det blir lättare.

Jag kämpar just nu med att lära mig att skriva en bra blogg som passar in bra i anslutning till mitt företagande. Jag funderar ständigt på vad som krävs för att någon skulle vilja läsa. Jag längtar efter de där länkarna, som aldrig tycks komma åt mitt håll, eller att se någon ta sig till sida 2 eller 3 på bloggen.

Efter att ha läst Mikes inlägg om att utmana det man är rädd för påminns jag om att jag måste göra upp med mina rädslor för att komma vidare. Om jag vill skriva en blogg, så får jag sätta mig, skriva inläggen som jag behöver skriva. Dela länkarna som jag vill dela. Att lära sig skriva kräver tid. Det kräver att jag skriver några kassa inlägg ibland. Det kräver att jag inte har för hög ambitionsnivå, utan bygger en plattform för mitt skrivande, som jag gillar.

Dags att utmana mina rädslor. Dags att skriva mer.